Nogomet

Rabiot o suđenju nakon susreta protiv Intera: 'Teško je igrati 11 na 12'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 04.04.2022.
Rabiot o suđenju nakon susreta protiv Intera: 'Teško je igrati 11 na 12'
Foto: EPA

Francuski reprezentativac Adrien Rabiot nakon dvoboja između Juventusa i Intera nije štedio suca i poručio je kako je on odlučio utakmicu...

U Italiji godinama vlada mišljenje kako Juventus ima ugodno suđenje i da su rjeđi slučajevi gdje je on oštećen nego kod ostalih klubova. Nakon dvoboja protiv Intera, u Juventusu su ljuti jer smatraju kako su upravo suci donijeli pobjedu milanskoj momčadi.

Juventus je bio bolji protivnik, ali Inter je slavio pogotkom Hakana Calhanoglua s 11 metara. Domaći igrači bili su uvjereni da kazneni udarac nije postojao, a dodatno je bijes navučen nakon što je Wojciech Szczesny obranio kazneni udarac Calhanogluu, a sudac tražio ponavljanje istog zbog preranog ulaska De Ligta u prostor.

U drugom dijelu Juventus je tražio kazneni udarac zbog prekršaja Bastonija na Zakariji koji se dogodio ipak malo unutar prostora, ali nije ga dobio.

Adrien Rabiot nije skrivao što misli o suđenju.

"Pogodili smo vratnicu, možda smo trebali dobiti i penal, ali sudac je odlučio utakmicu. Mislim da je prekršaj nad Denisom Zakarijom bio unutar prostora. Bila je to važna odluka koja je nažalost usmjerila utakmicu", rekao je u kameru DAZN-a, a kasnije je na društvenim mrežama dodao: "Teško je igrati 11 na 12", s jasnom aluzijom da je sudac bio Interov dodatni igrač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!