Nogomet

Real objavio da se Ancelotti vraća na klupu protiv Chelseaja

Matej Kačan • srijeda, 06.04.2022.
Real objavio da se Ancelotti vraća na klupu protiv Chelseaja
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Real Madrid ipak će u dvoboju četvrtfinala Lige prvaka protiv Chelseaja imati svog trenera na klupi nakon što je objavljeno da se Carlo Ancelotti oporavio od koronavirusa i otputovao za London...

Nakon što je neko vrijeme izbivao s klupe Real Madrida zbog pozitivnog nalaza na koronavirus, strateg kraljevskog kluba Carlo Ancelotti vraća se na svoje radno mjesto u pravom trenutku.

Real u srijedu igra prvi četvrtfinalni susret Lige prvaka protiv branitelja naslova Chelseaja i Talijan će moći voditi momčad nakon što je bilo malo konfuzije oko njegove zamjene.

Naime, u dvoboju protiv Celte za vikend je momčad trebao voditi njegov sin i pomoćnik Davide Ancelotti, ali on nema licencu pa mu je pomagao i trener vratara Lluis Lopez.

Sad ipak takvih nedoumica nema jer Real je objavio da se trener oporavio i da je odmah ujutro otputovao u London kako bi mogao biti uz momčad.

Real je i bez trenera za vikend svladao Celtu, dok su Chelseaja u formu ipak stigli problemi u klubu i umor pa je sve naplatio Brentford s 4:1 za vikend.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!