Nogomet

Thiago Silva: 'PSG može imati puno novca, ali to mu neće donijeti Ligu prvaka'

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.04.2022.
Thiago Silva: 'PSG može imati puno novca, ali to mu neće donijeti Ligu prvaka'
Foto: EPA

Bivši igrač PSG-a, a danas član Chelseaja, Thiago Silva, smatra kako PSG s ovakvim razmišljanjem i kretanjem svake sezone ispočetka, nikada neće ostvariti cilj i osvojiti Ligu prvaka...

Ispadanje PSG-a iz Lige prvaka pogodilo je i Thiaga Silvu koji je dugo nosio dres pariške momčadi. Sada s Chelseajem ima priliku osvetiti svoj bivši klub.

"Eliminacija je bila nevjerojatna, nezamisliva za nas koji navijamo za PSG, ali svake godine je ista stvar. Postoje stvari na koje morate paziti kako biste ih pokušali poboljšati u budućnosti. Ovako je teško napredovati, svake godine u PSG-u se kreće od nule. Tako ne možete uspjeti u nogometu. Čak i ako PSG ima puno novca, to nije ono što vam donosi pobjede. Neće tako osvojiti Ligu prvaka."

Što se tiče Neymara, s kojim je u dobrim odnosima, tvrdi kako je on sretan u Parizu.

"Neymar je jako sretan u Parizu, ali mu je trenutno teško. Teško je kada ti zvižde kod kuće. U Francuskoj on osvaja sve, ali to je beskorisno. Mora osvojiti Ligu prvaka, ali uz zvižduke s tribina to će teško uspjeti. Navijači moraju podržati momčad. Oni uvijek naprave razliku, negativno ili pozitivno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!