Nogomet

Portugalski mediji: Benfica vidi Musu kao zamjenu za Darwina Nuneza

Matej Kačan • petak, 08.04.2022.
Portugalski mediji: Benfica vidi Musu kao zamjenu za Darwina Nuneza
Foto: Kristijan Komarica

Nekadašnji napadač mladih hrvatskih reprezentacija Petar Musa uskoro bi mogao napraviti novi korak naprijed u karijeri jer se prema pisanju portugalskih medija za njega zanima i Benfica...

Mladi hrvatski napadač Petar Musa izgradio je sjajnu reputaciju u portugalskoj ligi, usprkos tome što se njegova Boavista bori za ostanak. Musa je u 28 nastupa ove sezone zabio 11 golova uz tri asistencije i privukao je velik interes.

Tako je prema pisanju portugalskog Recorda za njegove usluge zainteresirana i Benfica. Slavni lisabonski klub dovođenjem Muse želi pokriti prostor koji bi nastao prodajom Darwina Nuneza koji je oduševio i privlači pažnju velikih europskih klubova.

No, Musa nije punopravni član Boaviste, već je na posudbi iz praške Slavije. Zato bi Portugalci morali isplatiti kraj posudbe s milijun eura, a onda i 2.5 milijuna za transfer prije nego što bi ga mogli preprodati.

No, sreća u nesreći za Boavistu je stavka u posudbi u kojoj je otkup obvezan u slučaju da Musa zabije deset pogodaka pa je sve formalnost. No, za Musu nije zainteresirana samo Benfica. Record navodi da se za njegove usluge zanimaju i talijanski i španjolski klubovi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!