Nogomet

Tuchel: 'Bio sam jako razočaran kada sam vidio nakon susreta suca i Ancelottija da se glasno smiju'

Branimir Korać • srijeda, 13.04.2022.
Tuchel: 'Bio sam jako razočaran kada sam vidio nakon susreta suca i Ancelottija da se glasno smiju'
Foto: EPA

Chelsea nije bio daleko od sjajnog preokreta i prolaska u polufinale Lige prvaka, ali ipak je bio na kraju malo kratak. Thomas Tuchel imao je određene primjedbe preba poljskom sucu Marciniaku...

Thomas Tuchel nakon susreta pozabavio se i poljskim sucem Szymonom Marciniakom. Poljak ga je jako razočarao ponašanjem nakon dvoboja.

"Bio sam razočaran što se sudac dobro zabavljao s mojim kolegom Carlom Ancelottijem. Znam da je Carlo sjajan momak, ali kada sam htio otići i zahvaliti se na suđenju, vidio sam ga kako se glasno se smije s trenerom protivnika. Mislim da je krivo vrijeme za takvo što nakon posljednjeg zvižduka od 120 minuta u kojem je jedna momčad ostavila srce na terenu i borila se do posljednje kapi. Odete i vidite kako se sudac smije s drugim trenerom. Mislim da je to jako, jako loš tajming. Rekao sam mu to."

Marciniak je na sugestiju VAR-a poništio pogodak Marcosa Alonsa koji bi u tom trenutku Chelseaju donio prednost 3:0.

"Nisam vidio gol, ali sam mu rekao da sam jako razočaran što nije sam provjerio. U ovakvoj utakmici trebate ostati šef i ne prepuštati ovakve odluke nekome u stolici tko je izoliran od atmosfere. On ima određeni stil, određene stvari koje dopušta i ne dopušta i slijedi određenu liniju, tako da mislim da bi trebao ostati glavni i sam to provjeriti pa bi to mogao i bolje objasniti."

Tuchel isto tako smatra kako je i sudačka nadoknada trebala biti duža.

"Mislim da smo na kraju zaslužili više minuta jer se činilo da se igralo vrlo malo u drugom poluvremenu produžetaka. Možda je to previše tražiti u ovakvim utakmicama protiv ovog protivnika. Imali smo ga u rukama i nismo imali sreće."

FOTO: EPA/Rodrigo Jimenez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!