Nogomet

Španjolci se ne mogu zasititi Modrića i polako ostaju bez riječi: 'Što više reći? Izbacio je svoj genij i spasio Real'

Matej Kačan • srijeda, 13.04.2022.
Španjolci se ne mogu zasititi Modrića i polako ostaju bez riječi: 'Što više reći? Izbacio je svoj genij i spasio Real'
Foto: EPA

Madridska Marca još je jednom nakon velikog rezultata Real Madrida slavila Luku Modrića. Polako i Španjolci ostaju bez riječi za opisati genij koji Hrvat ispoljava na terenu...

Kako je već polako i očekivano nakon velikog rezultata Real Madrida i plasmana u polufinale, pohvale i epitete opet bere i Luka Modrić. Hrvatski veznjak opet je izvukao fantastičnu asistenciju za gol Rodryga za 3:1 i spasio je kraljevski klub.

U ocjenama i opisima igrača kod madridske Marce Modrić je opet zaslužio sve najviše pohvale, a njegovoj asistenciji posvećen je i cijeli jedan manji tekst.

"S Modrićem u veznom redu sve je moguće", kažu iz Marce. "Što se više može kazati? Imao je komplikacije u prvom poluvremenu, no njegova asistencija za Rodrygov izjednačujući gol u dvomeču se više ne može ni opisati, opet vanjskim dijelom stopala. On je genijalac i nema drugog načina za opisati ga", napisali su.

Real je u drugom poluvremenu bio u 3:0 rupi i činilo se da će prosuti prednost nakon sjajnog prvog dvoboja, ali se onda ukazao Modrić i spasio je asistencijom, odveo Real u produžetak u kojem je Karim Benzema pogotkom za 3:2 odveo Real dalje.

"Modrić je opet uspio. Kad je Real bio na dnu, Hrvat se opet ukazao i dao je život bijeloj momčadi protiv Chelseaja koji ih je pomeo", govori Marca, kasnije opisujući asistenciju. "Podigao je glavu i poslao spektakularan ubačaj vanjskom nogom."

"Klupa Real Madrida, cijeli Bernabeu poludio je u proslavi pogotka, a Modrić je još jednom morao izbaciti svoj genij i kvalitetu kako bi spasio Real koji je u 80. minuti s 3:0 izgledao kao da je već ispao", piše madridski list.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!