Nogomet

Pavličić Bekić: 'Atletico Madrid i igrači bit će drastično kažnjeni'

Mihaela Bradovski • petak, 15.04.2022.
Pavličić Bekić: 'Atletico Madrid i igrači bit će drastično kažnjeni'
Foto: EPA

Odvjetnik koji ima staža u sportu, a bio je i disciplinski sudac HT Prve lige, Saša Pavličić Bekić, tvrdi kako će igrači koji su sudjelovali u incidentima u Madridu biti drastično kažnjeni, a posebna kazna očekuje i Atletico Madrid...

Bivši disciplinski sudac HT Prve lige Saša Pavličić Bekić nema dobre vijesti za Atletico. Madriđane očekuje visoka kazna za sve što se događalo u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka.

"Nema nikakve sumnje da će kazne biti drakonske, bit će visoke novčane, ali sigurno i vremenske. Atletico će biti drastično kažnjen i kao organizator jer klub domaćin je odgovoran za red prije, tijekom i nakon susreta pa je tako odgovoran i za ono što se događalo u tunelu", kaže Pavličić-Bekić za Sportske novosti.

Ono što je također važno, igračima prijeti zabrana nastupa u Uefinim natjecanjima, pa tako i Šimi Vrsaljku koji je sudjelovao u incidentu u tunelu.

"Igrači će također biti kažnjeni neigranjem na nekoliko utakmica ili nekoliko mjeseci u sklopu Uefinih natjecanja. Naravno da je moguće da se to proširi i na reprezentativna natjecanja, sve ovisi kako će se tretirati u disciplinskim tijelima taj incident. Bilo je već slučajeva da su igrači imali zabranu nastupa za reprezentaciju nakon skrijevljenih grijehova u dresu kluba."

Kazne mogu očekivati i igrači Manchester Cityja.

"Svaka osoba koja je sudjeolovala u incidentu će i odgovarati. I igrači Ciryja koji sui provocirali igrače Atletica mogu očekivati kazne."

FOTO: EPA/PETER POWELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!