Nogomet

Modrić navodno odbio ponudu iz Katara, ostala ona Juventusova

Matej Kačan • nedjelja, 17.04.2022.
Modrić navodno odbio ponudu iz Katara, ostala ona Juventusova
Foto: EPA

Prema pisanju poznatog turskog nogometnog novinara, Luka Modrić odbio je jednu od dvije ponude koje su stigle za odlazak iz Reala. Modrić navodno sigurno neće u Katar...

Prema pisanju madridskog AS-a od prije nekoliko dana, Luka Modrić prije početka pregovora oko novog ugovora s Real Madridom dobio je dvije ponude. Jedna je bila iz Katara, a druga iz Juventusa.

No, svi su redom govorili i pisali kako je obostrana želja ostanak Modrića u Realu. Na Twitteru je to pisao Fabrizio Romano, a nedavno je nešto slično rekao i Carlo Ancelotti.

U tom smjeru idu i nedjeljne vijesti, koje stižu od turskog novinara i stručnjaka za transfere Ekrema Konura. On navodi da je hrvatski virtuoz već odbio katarsku ponudu.

Tako je, prema AS-u, na stolu ostala samo Juventusova ponuda, a neki španjolski mediji već su navodili da 36-godišnji Modrić i Real razgovaraju o novoj suradnji i pitanje je samo u financijama.

Naime, Real Hrvatu želi dodatno smanjiti plaću, a Modrić navodno želi povratak na iznos koji je imao prije nego što je dao popust zbog koronavirusa i utjecaja na poslovanje kluba.

FOTO: EPA/Juanjo Martin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!