Nogomet

Zaboravljeni HNL-ovac proradio u Litvi, drugo kolo zaredom zabija

Branimir Korać • srijeda, 27.04.2022.
Zaboravljeni HNL-ovac proradio u Litvi, drugo kolo zaredom zabija

Bivši napadač Osijeka, Dinama, Rijeke, Zadra i Slaven Belupa, samo iz HNL-a, Josip Tadić, nakon skromnijeg otvaranja sezone, u zadnja dva kola upisao se među strijelce...

Prije 15 mjeseci stigao je u Žalgiris kao veliko pojačanje, odradio je solidnu prošlu sezonu i treću sezonu zaredom u Litvi završio je s dvoznamenkastim brojem golova u prvenstvu.

Međutim početak ove sezone nije bio najbolji, na prvi pogodak čekao je do devetog kola, a onda je odmah zabio i u desetom.

Led je probio u prošlom kolu vodećim golom protiv Hegelmanna u susretu u kojem je Žalgiris poveo s 2:0 pa remizirao 2:2.

Rast forme nastavio se i u ovom kolu, u gostima kod posljednjeplasirane Jonave Žalgiris je slavio s 5:0, a Tadić je bio strijelac četvrtog gola.

Dosta HNL-ovaca je u Žalgirisu pa su tako cijelu utakmicu odigrali Petar Mamić, bivši igrač Gorice Nemanja Ljubisavljević i bivši igrač Rijeke Mario Pavelić. Tadić je igrao do 63. minute, a na klupi su ostali Tomislav Duka i nekadašnji igrač Intera Ivan Tatomirović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!