Nogomet

Nogometni svijet u šoku nakon vijesti o smrti Mina Raiole, slavni agent se javio i demantirao!

Branimir Korać • četvrtak, 28.04.2022.
Nogometni svijet u šoku nakon vijesti o smrti Mina Raiole, slavni agent se javio i demantirao!
Foto: Kristijan Komarica

Mino Raiola, jedan od najpoznatijih svjetskih nogometnih agenata, preminuo je danas u 55. godini, javili su brojni svjetski mediji, no Raiola je kasnije to demantirao. Raiola je menadžer brojnih velikih nogometaša i odradio je niz velikih transfera...

Nogometni svijet ostao je u šoku nakon vijesti o smrti najpoznatijeg nogometnog menadžera danas Mina Raiole.

"Raiola je preminuo u 55. godini", javili su najveći svjetski mediji, a još početkom godine saznalo se da ima zdravstvene probleme zbog kojih je kraće vrijeme boravio u bolnici.

Međutim kasnije je uslijedio obrat, oglasio se Raiola i sve demantirao:

Mino je menadžer za kojeg su igrači znali da će im izvući maksimalan ugovor, odradio je niz velikih transfera, a najveći je onaj Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United koji je u to vrijeme bio rekordan.

Raiola je menadžer Erlinga Haalanda, Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbe, Marija Balotellija, Gigija Donnarumme, Romelua Lukakua i brojnih drugih poznatih imena.

Rođen je 4. studenog 1967. godine, a nogometna karijera trajala mu je kratko. Već s 18 godina okrenuo se drugim stvarima, studirao je pravo i vrlo brzo se zaposlio u agenciji Sports Promotions.

U početku je sudjelovao u velikim transferima nizozemskih igrača, ali vrlo brzo prebacio se na svjetsko tržište.

U posljednje vrijeme bio je angažiran oko budućnosti Erlinga Haalanda za kojeg se priča kako je već Cityjev, a ovo ljeto trebao mu je obilježiti i transfer Paula Pogbe iz Manchester Uniteda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!