Košarka

Dobre vijesti: Žižić se probudio u bolnici uz dobre prve nalaze, zadržan je na dodatnim pretragama

Matej Kačan • utorak, 10.05.2022.
Dobre vijesti: Žižić se probudio u bolnici uz dobre prve nalaze, zadržan je na dodatnim pretragama
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativni centar Ante Žižić zasad se dobro oporavlja od teške ozljede i udarca u glavu koji ga je ostavio bez svijesti, a njegov Maccabi navodi da je centar zadržan na dodatnim pretragama...

Nakon što je na utakmici svog Maccabi Tel Aviva i Hapoel Haife doživio težak udarac u glavu te je ostao bez svijesti, Ante Žižić je uspavan te je prevezen u bolnicu.

Žižić se tamo probudio i zadržan je na pretragama, a klub je izvijestio da je zasad sve uredno po pitanju zdravlja hrvatskog reprezentativnog centra.

"Ante Žižić se nalazi u bolnici na pretragama zbog ozljede glave", navode iz kluba, a Sportske novosti prenose riječi glasnogovornika "Ponosa Izraela" koji je malo detaljnije opisao situaciju i doveo dobre vijesti.

"Došao je svijesti nakon dolaska u bolnicu. Prvi CT je uredan, a on samostalno pije i razgovarao je s liječnikom kojeg je čak pitao i kako je završila utakmica. To su dobre vijesti", rekao je glasnogovornik.

Dodaje se da je Ante zadržan na dodatnim pretragama u Klinici za traumatologiju, a vrlo uskoro bi mogao biti pušten i na kućnu njegu.

FOTO: EPA/Kiko Huesca

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!