Sportnet

Klopp: 'Nažalost, Haaland je odlična kupovina za City, prava zvijer'

Matej Kačan • srijeda, 11.05.2022.
Klopp: 'Nažalost, Haaland je odlična kupovina za City, prava zvijer'
Foto: EPA

Trener Liverpoola Jürgen Klopp prokomentirao je veliki posao koji je odradio njegov rival Manchester City, kupovinu Erlinga Haalanda kojeg Klopp jako cijeni...

Kod traje velika utrka za naslov prvaka u Premier ligi, Manchester City objavio je veliko pojačanje za sljedeću sezonu. Najtraženiji igrač Europe Erling Haaland dolazi u Manchester i to nisu dobre vijesti za Liverpool.

Redsi se ionako nalaze u podređenom položaju u ovosezonskoj borbi, a sljedeće će uz Haalanda biti još teže. Rekao je to i Jürgen Klopp nakon teško izborene pobjede nad Aston Villom.

"Koliko će im pomoći? Mnogo. Jako je dobar igrač. City nikad nije niti će ikad biti momčad koja pobjeđuje zbog jednog igrača, oni imaju specifičan način igre", rekao je Klopp, pa je pojasnio:

"Erling će ubrzo shvatiti da odjednom može zabiti mnogo golova na drugoj stativi gdje samo postavi nogu. To će mu se svidjeti, a imat će i druge situacije. On je prava zvijer, bio je nešto ozlijeđen u Dortmundu, ali kad je zdrav, onda je prava zvijer. Nažalost, jako dobra kupovina", rekao je.

FOTO: EPA/Peter Powell

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!