Nogomet

Nosio je dres Reala i Liverpoola, a sada prognozira: 'Moj bivši klub u crvenom će slaviti'

Mihaela Bradovski • petak, 27.05.2022.
Nosio je dres Reala i Liverpoola, a sada prognozira: 'Moj bivši klub u crvenom će slaviti'
Foto: EPA

Steve McManaman u subotu će u svakom slučaju biti u dobitničkoj poziciji. Njegov bivši klub, kako god okrene, osvojit će Ligu prvaka...

U subotu je na rasporedu finale Lige prvaka u kojem će se sastati Real Madrid i Liverpool. Redsi u to finale ulaze kao blagi favoriti, a prednost im daje i nekadašnji engleski reprezentativac Steve McManaman.

"Mislim da će moja bivša momčad u crvenom upisati pobjedu u subotu. Teško mi je to reći jer sam prije nekoliko dana bio u Madridu i tamo je još dosta ljudi u klubu koji su bili na tim mjestima i kada sam ja igrao u dresu Reala prije 20 godina. Takvo što je posebno, ali mislim da će Liverpool ipak slaviti. Mislim da je malo jači od Reala, ima više napadačkih opcija i vjerujem da će Liverpool slaviti s 3:1. Nadam se da će biti sjajna utakmica, a to je najvažnije."

McManaman je tijekom karijere nastupao i za Liverpool i za Real Madrid. U dresu Redsa igrao je od 1990. do 1999. godine nakon čega je preselio u madridski Real gdje je bio četiri sezone i s kojim je osvojio dva puta Ligu prvaka.

FOTO: EPA/PETER POWELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!