Tenis

Nadal: 'Svaki meč ovdje može mi biti posljednji u Roland-Garrosu, takva je situacija'

Matej Kačan • ponedjeljak, 30.05.2022.
Nadal: 'Svaki meč ovdje može mi biti posljednji u Roland-Garrosu, takva je situacija'
Foto: EPA

Legendarni Španjolac Rafael Nadal zabrinuo je svoje navijače konferencijom za medije nakon slavlja nad Auger-Aliassimeom gdje je priznao kako ne zna je li mu kraj karijere vrlo blizu...

U četvrtfinalu Roland-Garrosa gledat ćemo možda i najveći teniski dvoboj na svijetu. Sastaju se Novak Đoković i Rafael Nadal, dvije legende na zalasku koje ipak i dalje imaju dovoljno za najviše ciljeve.

Nakon što je u drami svladao Felixa Auger-Aliassimea, Nadal je na konferenciji za medije priznao kako je trenutno u situaciji da je kraj blizu, ali kaže da samo uživa u igri.

"U četvrtfinalu sam i samo uživam u činjenici da sam ovdje još jedne godine. Da budem iskren, za svaki meč koji odigram ovdje ne znam je li mi posljednji na Roland-Garrosu u karijeri. Takva je sad situacija", iskren je Nadal.

Najveće pitanje i problem su, naravno, zdravlje i ozljede.

"Prošao sam kroz teški proces sa stopalom. Ne znam što ć biti u budućnosti s mojom karijerom pa pokušavam samo uživati i boriti se koliko mogu da san živi i dalje. Nadam se da si mogu pružiti šansu da igram na najvišoj razini, a za dalje ćemo vidjeti", rekao je Španjolac.

FOTO: EPA/Yoan Valat

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!