Nogomet

Modrić: 'Transparent na tribini je bio za naježiti se'

Matej Kačan • ponedjeljak, 06.06.2022.
Modrić: 'Transparent na tribini je bio za naježiti se'
Foto: FaH

Hrvatski kapetan Luka Modrić osvrnuo se na dvoboj protiv Francuske u kojem je upisao svoj 150. nastup za najdraži dres...

Veliki jubilej na susretu protiv Francuske slavio je Luka Modrić. On je upisao 150. nastup, ali ni u njemu nije svladao Francuze.

"Bez obzira na rezultat, hvala Bogu da nismo izgubili, no bez obzira na sve, možemo biti zadovoljni igrom. Muška, kompaktna utakmica, to smo tražili. Nagradilo nas je golom, sad moramo ovako nastaviti i nadati se novim bodovima", rekao je.

Preokret na terenu donijele su izmjene u momčadi.

"Dečki koji su ušli unijeli su novu energiju, svježinu i agresivnost. Dobro su odigrali. Sretni smo zbog boda, no da smo uspjeli prije zabiti, iz šanse Budimira, možda bi utakmica išla i drugim smjerom. Pokazali smo da možemo s Francuskom, nedostajalo im je igrača, ali ipak je to Francuska. Ona može složiti dvije-tri postave."

Modrić je dobio posvetu od publike, od Saveza, ali i od Francuza koji su mu uručili prigodan dres.

""Fenomenalan osjećaj, sretan sam i ponosan zbog 150. nastupa s Hrvatskom. To nisam stvarno očekivao, tu brojku. Hvala publici na prekrasnoj podršci i onom transparentu, to je bilo za naježiti se. Zahvalio bih publici, Savezu, ali i Francuzima koji su me iznenadili, nisam očekivao taj dres od Deschampsa", rekao je, pa se okrenuo Dancima:

"Kvalitetna ekipa. Ne znam imaju li uopće poraz u kvalifikacijama, a to dovoljno govori o njihovoj snazi. Pobijedili su Francuze, čeka nas teška utakmica. Idemo se pripremiti i odigrati muški", kazao je Modrić.

FOTO: HINA/Mario Strmotić

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!