Rukomet

Ivan Slišković napustio Porto i vratio se u Bundesligu

Branimir Korać • srijeda, 15.06.2022.
Ivan Slišković napustio Porto i vratio se u Bundesligu

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Slišković napustio je Portugal i preselio u Bundesligu gdje će sljedeće sezone nositi dres Stuttgarta...

Ivan Slišković novi je igrač Stuttgarta. Nakon što je prošlu sezonu odradio u Portu, stigao je poziv iz Bundeslige i Slišković je stavio potpis na jednogodišnji ugovor.

Bundesliga mu nije nepoznata, već je nastupao u dresu Göppingena iz kojeg je upravo i preselio u Porto gdje je u prošle dvije sezone dva puta osvojio naslov prvaka i kup.

"U Ivanu imamo igrača koji će nam puno pomoći u napadu u napadu, ali ima i obrambene kvalitete. Njegova svestranost bit će važna zbog novog pravila koje će igru ??učiniti još bržom. Iskustvom koje je stekao donijet će nam stabilnost na najvišoj razini, tako da sada imamo širinu i na poziciji lijevog beka", poručio je izvršni direktor TVB-a Jürgen Schweikardt.

Slišković je ranije nastupao i za Nexe, Celje i Veszprem, a član je i hrvatske reprezentacije.

"Veselim se što ću sljedeće sezone biti igrač TVB-a i ponovno igrati u Bundesligi. Nadam se i vjerujem da možemo imati dobru sezonu i već se veselim početku sezone", dodao je Slišković.

FOTO: TVB Stuttgart

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!