Nogomet

Čačić: 'Nijedan protivnik nije lagan i ne treba ga podcjenjivati, posebno vruće bilo bi u Skoplju'

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.06.2022.
Čačić: 'Nijedan protivnik nije lagan i ne treba ga podcjenjivati, posebno vruće bilo bi u Skoplju'
Foto: FaH

Dinamo je saznao potencijalne protivnike u drugom pretkolu Lige prvaka, igrat će protiv makedonskog Škupija ili gibraltarskog Lincolna. Ante Čačić ne bježi od uloge favorita...

Dinamo je u svakom slučaju favorit u dvobojima protiv Škupija ili Lincolna, ali Ante Čačić upozorava kako ne smije doći do opuštanja.

"Mi ćemo prema svakoj ekipi, pa tako ovima, pristupiti bez podcjenjivanja. Kada gledamo iz kojih zemalja dolaze, jasno je da je Dinamo puno kvalitetniji i da ima kvalitetniju koncentraciju igrača. Moramo se usredotočiti na sebe i biti sigurni da momčad u tom trenutku bude na pravoj razini te da svladamo prvu prepreku."

Čini se da bi treneru Modrih bilo draže igrati protiv Lincolna s obzirom da očekuje kako bi u Skoplju moglo biti vruće gostovanje.

"Nijedan protivnik nije lagan i ne treba ga podcjenjivati, mislim da bi nam teži protivnik bio iz Skoplja, to je teren koji će sigurno biti vruć za nas. Osim toga Goce Sedloski je naš bivši igrač koji nas poznaje i naravno da će učiniti sve da budu na razini da nam otežaju prolazak. Najbitnije je da se momčad dobro pripremi i da budemo u dovoljno dobrom stanju do tada da svladamo tu prepreku, bez obzira bila to momčad iz Gibraltara ili iz Skoplja."

FOTO: HINA/Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!