Nogomet

Sedloski: 'Znam da je zanimljivo to što možemo igrati s Dinamom, ali ja razmišljam samo o Lincolnu'

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.06.2022.
Sedloski: 'Znam da je zanimljivo to što možemo igrati s Dinamom, ali ja razmišljam samo o Lincolnu'
Foto: FaH

Duinamo je saznao potencijalnog protivnika u drugom pretkolzu Lige prvaka. Bit će to bolji iz dvoboja između makedonskog Škupija i gibraltarskog Lincolna...

Goce Sedloski trener je potencijalnog Dinamovog protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka, ujedno i bivši kapetan Dinama i klupska legenda. Sedloski je tijekom ždrijeba bio na treningu, ali brzo mu je postalo jasno tko mu je potencijalni protivnik u drugom pretkolu.

"Kada sam vidio veliki broj propuštenih poziva, odmah sam znao što je. Znam da je sada svim zanimljivo to što možemo igrati s Dinamom, ali ja razmišljam samo o Gibraltarcima. Bit će teško, to je momčad koja je prošle sezone igrala u skupini Konferencijske lige. Tek ako to prođe dobro, možemo se posvetiti Dinamu", poručuje Sedloski za Sportske novosti.

Sedloskom to ne bi bio prvi put da u Europi vodi neki klub protiv Dinama. Već je imao sličnu situaciju kada je sjedio na klupi Vardara.

"Ne bih uspoređivao Vardar i Škupi. Imamo dobre igrače i momčad, osvojili smo dominantno naslov prvaka u društvu Škendije i Akademije Pandev, ali vidjet ćemo kakvi smo. Fokusirani smo na prvo pretkolo, a o Dinamu ne treba previše ni pričati, svi znamo koliki ugled i kvalitetu ima."

Jedno vrijeme Sedloski je bio i na klupi druge momčadi Dinama, nije to prošlo najbolje i vratio se u Sjevernu Makedoniju gdje je nastavio s dobrim rezultatima.

FOTO: HINA/Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!