Nogomet

LASK ipak ima opciju otkupa, Ljubičić: 'Grgić mi je dao detaljne informacije, vrlo sam sretan što sam tu'

Matej Kačan • utorak, 28.06.2022.
LASK ipak ima opciju otkupa, Ljubičić: 'Grgić mi je dao detaljne informacije, vrlo sam sretan što sam tu'
Foto: FaH

Mladi Hajdukov napadač Marin Ljubičić izrazio je zadovoljstvo dolaskom u LASK, a Austrijanci su pri objavi vijesti naglasili kako klub ima opciju otkupa na kraju sezone...

Posudba mladog Hajdukovog napadača Marina Ljubičića ipak ima opciju otkupa. Kako su naveli Austrijanci na svojim službenim stranicama, LASK je doveo Ljubičića na jednogodišnju posudbu uz mogućnost kupnje.

"Vrlo sam sretan što sam sad u LASK-u. Ovo je klub s dugom tradicijom, a mnogo navijača i potencijala. Razgovarao sam i s Lukasom Grgićem koji mi je dao detaljne informacije. Taj razgovor i vrlo dobri pregovori s Upravom bili su presudni za ovu odluku", rekao je Ljubičić.

Sportski direktor kluba Radovan Vujanović istaknuo je mogućnost otkupa, ali je otkrio i da LASK nije jedini bio zainteresiran.

"Marin je iznimno talentiran, na popisu su ga imali i neki vrhunsku klubovi u zemlji i inozemstvu. Uspjeli smo ga uvjeriti u svoj put usprkos jakoj konkurenciji. Ova posudba uz mogućnost otkupa važan je dio planiranja naše ekipe, na čemu nastavljamo raditi", rekao je.

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!