Nogomet

Čeka se službena objava, ali Šime Vrsaljko ima novi angažman

Branimir Korać • subota, 02.07.2022.
Čeka se službena objava, ali Šime Vrsaljko ima novi angažman
Foto: EPA

Šime Vrsaljko napustio je nakon isteka ugovora madridski Atletico i preselio je u Olympiakos. S Grcima je, prema informacijama koje dolaze iz tamošnjih medija, potpisao dvogodišnji ugovor...

Već neko vrijeme Šime Vrsaljko se povezuje s grčkim velikanom Olympiakosom i ta će priča postati službena objavom kluba nakon što je jučer hrvatski reprezentativac stavio potpis na ugovor s klubom.

Vrsaljko je do kraja lipnja bio pod ugovorom s madridskim Atleticom, a nakon što je on istekao, klub se oprostio od Vrsaljka koji je odmah stavio potpis na ugovor s Olympiakosom.

Grci od njega puno očekuju, u Pirej dolazi kao aktualni hrvatski reprezentativac i igrač koji bi trebao zakrpati rupu na poziciji desnog bočnog.

30-godišnjem Vrsaljku ovo će biti prvi klub izvan lige petice još od odlaska iz Dinama. Iz Dinama je otišao u Genou 2013. godine, jednu sezonu je proveo tamo, a nakon toga preselio je u Sassuolo. Nakon dvije sezone u Sassuolu, pojačao je madridski Atletico koji ga je jednu sezonu posudio Interu.

U svim klubovima Vrsaljko je bio u najužim planovima i uspio se izboriti za minutažu, no problemi s ozljedama su ga spriječili da ostvari i više nastupa.

FOTO: EPA/Liselotte Sabroe

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!