Nogomet

Mladi Dinamov vratar odlazi u Bugarsku

Matej Kačan • utorak, 05.07.2022.
Mladi Dinamov vratar odlazi u Bugarsku
Foto: Dejan Popek

Mladi 23-godišnji Dinamov vratar Dinko Horkaš, koji je iskustvo skupljao u drugoj momčadi i na posudbama u Zrinjskom, Varaždinu i Posušju, kao slobodan igrač odlazi u Lokomotiv iz Plovdiva...

Lokomotiv iz Plovdiva odlučio je svoje upražnjeno mjesto vratara popuniti pojačanjem iz Hrvatske.U Bugarsku je na potpis ugovora već otišao bivši hrvatski mladi reprezentativac Dinko Horkaš.

Horkaš je najzapaženiji ostao kao vratar Varaždina u sezoni 2020/21 prije ispadanja u 2. HNL, a prije i poslije toga odrađivao je posudbe u BiH. Bio je u dresu Zrinjskog, a posljednje polusezone i u Posušju.

23-godišnji Horkaš produkt je Dinamove akademije i bio je pod ugovorom s Modrima sve do nedavno, a svoje iskustvo u HT Prvoj ligi i u Premijer ligi BiH skupljao je kao posuđen igrač.

Horkaš bi među vratnicama Lokomotiva trebao zamijeniti Lucasa Radera jer Nijemac odlazi, a konkurencija u kadru bit će mu Ilko Pirgov.

Najviše nastupa Horkaš ima u 2. HNL, u kojoj je branio tri sezone za drugu momčad Dinama. Ima i 16 nastupa za razne hrvatske mlade selekcije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!