Nogomet

Hajduk poslao dva talentirana igrača u Radomlje

Matej Kačan • četvrtak, 07.07.2022.
Hajduk poslao dva talentirana igrača u Radomlje

Madžid Šošić i Mario Čuić nova su dva igrača Hajduka koja odlaze u Radomlje. Čuić se tamo vraća, dok je Šošić prošlu sezonu proveo u Zrinjskom...

Mladi BiH reprezentativac Madžid Šošić postaje novi igrač Radomlja na posudbi. U svoj slovenski klub-partner na posudbu ga je poslao Hajduk.

Talentiranog 19-godišnjeg veznjaka i krilnog igrača Hajduk je doveo 2020. kao "čudo od djeteta" iz Željezničara, a u posljednje dvije sezone razvijao ga je u drugoj ekipi te na posudbi u Zrinjskom.

Prošle sezone se kao 18-godišnjak nije baš nametnuo i naigrao u vrlo jakom prvaku Premijer lige BiH pa je skupio tek šest nastupa uz 130 minuta, a čari seniorskog nogometa iskusio je sezonu ranije s 22 nastupa za Hajduk 2 u 2. HNL.

U Radomlju će se tako nastaviti razvijati u poznatom okruženju uz još nekolicinu Hajdukovih igrača. Osim njega, već od ranije je tamo na posudbi Ivan Ćalušić, a uz odlazak Šošića objavljena je i nova posudba za Marija Čuića koji je već prošlu polusezonu proveo u Radomlju gdje se nametnuo u prvih 11.

FOTO: NK Radomlje

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • galinjo07.07.2022. u 23:51
    Niste spomnenuli da je u Zrinji doživio odmah na početku posudbe tešku ozljedu?
    galinjo