Tenis

Đoković: 'Sigurno će u finalu biti dosta vatrometa s obje strane'

Matej Kačan • petak, 08.07.2022.
Đoković: 'Sigurno će u finalu biti dosta vatrometa s obje strane'
Foto: EPA

Nakon što se plasirao u još jedno Grand Slam finale i stigao nadomak novog trofeja na Wimbledonu, Novak Đoković je prokomentirao polufinalni meč i najavio finale protiv Kyrgiosa...

Srpski tenisač Novak Đoković došao je nadomak novog Grand Slam naslova, ali za to ipak mora preskočiti još jednu prepreku. Prije meča s Australcem, Đoković se osvrnuo na pobjedu nad Cameronom Norriejem protiv kojeg nije sve krenulo tako lako.

"Nisam dobro krenuo, on je bio bolji tenisač u prvom setu. Nikad nije lako izaći na teren u polufinalu Grand Slama, a igrao sam ih mnogo. Dosta je pritiska i očekivanja. Cameron nije imao mnogo za izgubiti, igrao je turnir života, ali igranje kod kuće nikad nije lako. Sjajan je igrač i dosta ga poštuje", rekao je Novak.

"Sredio" je domaćeg predstavnika koji je igrao tenis života, sad je na redu još jedan hit turnira. Nick Kyrgios u polufinalu je odmarao i sigurno je jako motiviran, moglo bi biti svega protiv "zločestog dečka".

"Posao nije gotov. Sigurna je jedna stvar, sigurno će biti dosta emocionalnog vatrometa s obje strane. Bit će mu prvo Grand Slam finale i sigurno će biti uzbuđen. Nema što za izgubiti i uvijek igra tako. Tako je slobodan, jedan od najboljih servisa u sportu. Ima mnogo snage u udarcima", rekao je Đoković, pa najavio meč:

"Nismo dugo igrali jedan protiv drugog. Nikad mu nisam uzeo set pa se nadam da bi ovaj put moglo biti drukčije. Za mene je ovo još jedno finale pa se nadam da iskustvo može meni biti prednost", zaključio je.

FOTO: EPA/Andy Rain

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!