Nogomet

Sedloski: 'Preživjeli smo Gibraltar, a protiv Dinama nemamo što izgubiti, moćan je, ali mi vjerujemo'

Mihaela Bradovski • srijeda, 13.07.2022.
Sedloski: 'Preživjeli smo Gibraltar, a protiv Dinama nemamo što izgubiti, moćan je, ali mi vjerujemo'
Foto: FaH

Goce Sedloski još jednom se vraća na Maksimir gdje je proveo lijepe dane igračke karijere. Drugi put će voditi makedonski klub protiv Dinama u Europi, prvi put s Vardarom nije uspio, sada se nada boljoj sreći sa Škupijem...

Prvak Sjeverne Makedonije Škupi bit će protivnik Dinama u drugom pretkolu Lige prvaka. Makedonci su u Gibraltaru bili na sto muka, ali su preživjeli i uspjeli su doći do prolaza unatoč porazu 2:0. Na ovo gostovanje donijeli su ipak veću zalihu, slavili su kod kuće 3:0.

"Preživjeli smo, stvarno nam se svašta događalo. Jedan od naših najboljih igrača Alžirac Hamidi nije mogao ući u Gibraltar jer je izgubio putovnicu, Margvelašvili je dobio crveni karton u prvoj utakmici te nije mogao igrati, a tamo nije nimalo lako. Velika vlaga, mali teren, umjetna trava, vrlo motiviran domaćin koji nije loša momčad, ali uspjeli smo izdržati. Imali su oni prilike, ali imali smo i mi te smo mogli do pogotka i bilo bi nam lakše. Kasnije je bilo puno teže kada su krenuli na sve ili ništa", kaže Goce Sedloski za Germanijak.

Sedloski Modrima u potpunosti prepušta ulogu favorita, ali ističe kako su u nogometu iznenađenja uvijek moguća.

"Dinamo je moćan, najjači je na Balkanu, zna se kakvi su velikani padali na Maksimiru. Mi nemamo što izgubiti, imamo još sigurnih barem šest europskih utakmica i možemo igrati neopterećeno. Vjerujemo da možemo iznenaditi, u nogometu je sve moguće."

Dinamo je gledao i u SuperSport Superkupu protiv Hajduka i uvjerio se u njegovu snagu.

"Poznajem Dinamo u srž na svakoj razini, a vidjet ćemo hoće li to biti od ikakve pomoći. Gledao sam ga protiv Hajduka, stvarno je odličan, ima veliku širinu kadra, to je stvarno sjajna momčad. Imamo šest dana do tog gostovanja i potpuno se okrećemo Dinamu. Na Dinamo ćemo s najjačim snagama, nitko od ključnih igrača nije nam otišao, a žao mi je što uzvrat nećemo igrati na našem stadionu nego na velikom Toše Proeski."

FOTO: Hina/Dario GRZELJ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!