Nogomet

[VIDEO] Hajdukov partnerski klub održao lekciju prvaku, načeo ga Mario Čuić

Branimir Korać • nedjelja, 17.07.2022.
[VIDEO] Hajdukov partnerski klub održao lekciju prvaku, načeo ga Mario Čuić
Foto: Dejan Popek

Već prvo kolo slovenskog prvenstva donijelo je iznenađenje, aktualni prvak Maribor ugostio je Radomlje i upisao visok poraz 3:0. Goste je načeo ranim pogotkom Mario Čuić...

Lukša Jakobušić poluozbiljno je ustvrdio nedavno kako je Radomlje ostvarilo predobar rezultat prošle sezone i da će to biti sada teško ponoviti, ali ako se po jutru dan poznaje, bit će dobrih vijesti za ovu momčad.

U prvom kolu slovenskog prvenstva Radomlje je slavilo u Mariboru s visokih 3:0 i tako na odličan način otvorilo sezonu i zabrinulo domaćina.

Već u 11. minuti Radomlje je stiglo do vodstva, nakon ubačaja s lijeve strane, u petercu je najviši u skoku bio Mario Čuić i glavom je poslao loptu u mrežu.

Dotad je Maribor pritiskao, imao i dvije dobre prilike, ali lopta nije ušla u gol i onda je stigla kazna na drugoj strani.

U 35. minuti novi pogodak za Radomlje, Nuhanović je proigrao Cerara, a kapetan Radomlja povisio je na 2:0.

U drugom dijelu novi šok, Sirk na sredini terena krivo dodaje, Nuhanović je presjekao to dodavanje i sjurio se prema golu i lakoćom zabio za 3:0.

U domaćem sastavu Brnić i Baturina ušli su u drugom poluvremenu. Kod gostiju cijelu utakmicu igrali su Čalušić, Čuić i Ševelj dok je Hrvoj izašao u 70. minuti.

Slovensko prvenstvo, prvo kolo:
Maribor - Radomlje 0:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!