Nogomet

Tadić: 'Nema plakanja, idemo dalje, u Švedskoj ćemo igrati malo drugačije'

Branimir Korać • četvrtak, 21.07.2022.
Tadić: 'Nema plakanja, idemo dalje, u Švedskoj ćemo igrati malo drugačije'
Foto: FaH

Rijeka nije uspjela doći do dobrog rezultata na Rujevici protiv Djurgardena. Šveđani su slavili s 2:1 i nose prednost na uzvrat...

Draganu Tadiću nije lako, dosta je promjena u momčadi, vidjelo se da je to problem, ali nije sve izgubljeno, ostao je još uzvrat u Švedskoj.

"Razočarani smo, doma smo izgubili bitnu utakmicu, ali imamo još uzvrat. Dobro smo krenuli, poveli pa se povukli, imali smo dosta problema u tranziciji. U drugom poluvremenu smo dobili gol iz polukontre, promijenili smo sustav i kasnije bili bolji", kaže Tadić.

Djurgarden je definitivno u boljoj situaciji, ali to se znalo.

"Znali smo to, odigralisu 15 utakmica, a nama fali i utakmica i zajedništva. Probali smo biti u bloku i u brzoj tranziciji, ali brzo smo gubili loptu. Mladi su nam donijeli energiju i bilo je drugačije."

U Švedskoj neće biti lako, ali nema predaje.

"Imamo još jednu utakmicu, nećemo se predati, igramo na umjetnoj travi, moramo tu igrati s agilnijim igračima i ne predajemo se. Bit će problem ta umjetna trava, ali moramo ići na sve ili ništa, ne možemo se na to vaditi."

Vremena za pripremu uzvrata je dovoljno.

"Imamo sedam dana za pripremu, pripremit ćemo se, malo drugačije ćemo igrati nego danas, napravit ćemo sve da dođemo do dobrog rezultata."

"Nema plakanja, idemo dalje", za kraj je poručio Tadić.

FOTO: HINA/Miljenko KLEPAC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!