Nogomet

[VIDEO] Novi dom: Bale zabio prvijenac u tek drugom nastupu u MLS-u

Matej Kačan • nedjelja, 24.07.2022.
[VIDEO] Novi dom: Bale zabio prvijenac u tek drugom nastupu u MLS-u
Foto: EPA

Sjajni Velšanin Gareth Bale nije dugo čekao na prvijenac od dolaska u američki MLS. Bale je zabio u tek drugom nastupu za svoj LAFC...

Novopečeni igrač LAFC-a Gareth Bale izgleda kao da se odlično snašao u SAD-u. U svom tek drugom nastupu od dolaska u MLS Bale je zabio svoj prvijenac u dvoboju protiv Sporting Kansas Cityja u 82. minuti susreta.

Bio je to njegov trademark pogodak, uzeo je loptu na svojih 30 metara, dodao suigraču i krenuo u sprint po desnoj strani. Kad mu se lopta vratila, namjestio se na unutarnju stranu, došao do korak unutar šesnaesterca i zabio svojom ljevicom i bliži kut.

Čini se kako i s 33 godine Bale u sebi skriva natruhe onog starog Velšanina, jednog od najboljih igrača svijeta. Bale je ovog ljeta stigao u SAD nakon devet godina u Realu, od kojih je posljednje tri proveo u drugom planu i na klupi.

LAFC slavio je i u drugoj utakmici od Baleovog dolaska s 2:0 nakon 2:1 protiv Nashvillea. Mmmčad iz Loas Angelesa s 45 bodova u 21 utakmici zauzima prvo mjesto Zapadne konferencije.

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!