Nogomet

Potencijalni protivnik Rijeke napunio mrežu Jakoliševog Argesa

Mihaela Bradovski • nedjelja, 24.07.2022.
Potencijalni protivnik Rijeke napunio mrežu Jakoliševog Argesa

U slučaju pobjede u Švedskoj i prolaza u treće pretkolo Konferencijske lige, potencijalni protivnik Riječana je rumunjski Sepsi koji je bio vrlo uvjerljiv u drugom kolu rumunjskog prvenstva...

Dugačak je put do trećeg pretkola i za Rijeku i za Sepsi, ali još ništa nije izgubljeno i moguć je njihov međusobni dvoboj u sljedećoj fazi natjecanja.

Rijeka je u prvom susretu poražena kod kuće od Djurgardena 2:1, a Sepsi je kod kuće bio uspješniji i svladao Olimpiju iz Ljubljane s 3:1.

Rumunji su jako dobro otvorili sezonu i osvojili su Superkup slavljem 2:1 protiv prvaka CFR Cluja, zatim su u prvenstvu remizirali u gostima kod Universitatee u Craiovi s 2:2 da bi upisali pobjedu protiv Olimpije.

Sada je stigla nova pobjeda i to vrlo uvjerljiva u drugom kolu rumunjskog prvenstva protiv Argesa. Sepsi je slavio s 4:0 golovima Cosmina Mateija, Bogdana Mitree, Mariusa Stefanescua i Catalina Golofce.

Sva četiri gola pala su u drugom poluvremenu, a kod 2:0 za Sepsi u igru je ušao Adnan Aganović umjesto Cristiana Barbuta. Kod poraženih Antonio Jakoliš igrao je cijelu utakmicu.

Rumunjsko prvenstvo, drugo kolo:
Sepsi - Arges 4:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!