Nogomet

Određeni suci za uzvratne dvoboje LP i KL, Danci, Grci i Izraelci sude hrvatskim klubovima

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.07.2022.
Određeni suci za uzvratne dvoboje LP i KL, Danci, Grci i Izraelci sude hrvatskim klubovima
Foto: FaH

Dinamo, Rijeka i Osijek ovog tjedna bore se za mjesto u sljedećoj fazi Lige prvaka i Konferencijske lige, na rasporedu su uzvratni susreti, a UEFA je osredila suce koji će dijeliti pravdu na tim susretima...

Dinamo će prvi na travnjak i to sutra od 21 sat u Skoplju gdje će protiv Škupija pokušati doći do pobjede nakon što je podbacio u prvom susretu na Maksimiru i samo remizirao 2:2.

Modri su bolji od Makedonaca, međutim morat će to potvrditi i na terenu. U prvom susretu rezultatski to nisu napravili.

Uzvratni dvoboj sudit će Danci na čelu s Jakobom Kehletom, 41-godišnjakom koji je već 11 godina na Fifinoj listi sudaca. Kehlet je već sudio Dinamu i to u Europskoj ligi kada je hrvatski prvak u skupini gostovao kod Spartaka Trnave i slavio s 2:1.

Dvoboj između Djurgardena i Rijeke na rasporedu je u četvrtak od 19 sati, a taj susret pripao je Izraelcima koje predvodi Snir Levy. Levy je relativno malo sudio u Europi, a ono što je dostupno o njemu, riječ je o sucu koji je dosta lagan na kartonima.

Sat i pol nakon Rijeke na travnjak će i nogometaši Osijeka koji u uzvratnom dvoboju protiv Kizilžara čuvaju prednost 2:1, a pravdu će dijeliti Grci. Za glavnog suca određen je Anastasios Papapetrou, sudac koji je već neko vrijeme na sceni, a sudio je i u grupnoj fazi europskih natjecanja i nije bez iskustva.

FOTO: HINA/Admir Buljubašić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!