Nogomet

Inter odlazi u povijest, Lovro Benčević jedini kandidat za predsjednika Inkera

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.07.2022.
Inter odlazi u povijest, Lovro Benčević jedini kandidat za predsjednika Inkera

Inter iz Zaprešića otišao je u povijest, danas je na rasporedu Skupština nove Udruge građana Inker Zaprešić. Jedini kandidat za predsjednika je Lovro Benčević...

Nakon godina i godina borbe s financijskim problemima, Inter iz Zaprešića doveden je pred zid. Branko Laljak pokušavao je pronaći rješenje, ali nije uspio.

Kada je HNS objavio da Inter istupa iz lige i neće nastupiti sljedeće sezone u Prvoj NL, bilo je definitivno jasno kako klub u dosadašnjem obliku odlazi u povijest.

Danas će biti održana Skupština nove Udruge građana Inker Zaprešić koja će nastaviti rad kroz školu nogometa, a predsjednik će postati Lovro Benčević, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Zaprešića.

"Prvo što ću uvesti je puna financijska transparentnost i želimo stadion u Zaprešiću vratiti Zaprešićanima. Imamo još četiri nogometna kluba na području grada s kojima ću odmah organizirati sastanak na kojem ćemo razgovarati o suradnji i zajedničkom korištenju infrastrukture koju imamo. Znam kako sportski kolektiv treba funkcionirati i sve ću dati da 300 polaznika naše škole ne trpi zbog nastale situacije", istaknuo je za Sportnews.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!