Nogomet

[VIDEO] Dembele opet oduševio, Modriću preko sat vremena u slavlju nad Juventusom

Matej Kačan • nedjelja, 31.07.2022.
[VIDEO] Dembele opet oduševio, Modriću preko sat vremena u slavlju nad Juventusom
Foto: EPA

Španjolski nogometni velikani nastavljaju s pripremama u SAD-u, a na svojim turnejama naizmjenično igraju s ostalim europskim velikanima ili s momčadima iz Sjeverne Amerike.Tako je u noći sa subote na nedjelju došao red na Barcelonu da odigra protiv New York Red Bullsa, dok je Real Madrid za suparnika imao talijanski Juventus...

Barcelona je na Red Bull Areni svladala domaćina, a glavna je priča priprema i dalje Ousmane Dembele. Francuz igra kao preporođen pa je i ovaj put zabio u 40. minuti, i to na asistenciju novopridošlog pojačanja Raphinhe koji također oduševljava.

U drugom dijelu očekivano je bilo dosta promjena, a konačnih 2:0 postavio je Memphis Depay u 87. minuti nakon što su Red Bullsi ostali s igračem manje pet minuta ranije.

Uspješan je bio i Real koji je istim rezultatom nadvisio Juventus. Luka Modrić odigrao je 64 minute, kao i većina kolega iz prvih 11 pa je jasno da Carlo Ancelotti polako podiže formu ekipe i uigrava momčad.

Dok je Modrić bio na terenu pao je jedan gol, onaj Karima Benzeme iz penala u 19. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Marco Asensio u 69. minuti susreta.

FOTO: EPA/Etienne Laurent

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!