Nogomet

Jedan od ključnih igrača Vitorije pod upitnikom za nastup u Splitu

Branimir Korać, HINA • utorak, 02.08.2022.
Jedan od ključnih igrača Vitorije pod upitnikom za nastup u Splitu
Foto: EPA

Vitorijin vezni igrač Andre Almeida počeo je trenirati u ponedjeljak nakon nekoliko dana pauze uzrokovane ozljedom mišića noge, no njegov nastup protiv Hajduka je upitan, izvijestile su u utorak portugalske novine A Bola i Record.

Hajduk i Vitoria Guimaraes će u četvrtak u Splitu odigrati prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige, a uzvrat je 10. kolovoza.

Almeida zbog problema s mišićem noge nije otputovao prošli čevrtak u Mađarsku gdje je Vitoria Guimaraes odigrala 0:0 s Puškaš Akademijom i tako obranila prednost od 3:0 iz prve utakmice drugog pretkola Konferencijske lige.

"Jučer se pojavio na travnjaku što znači da nisu zatvorena vrata njegovom eventualnom nastupu u Splitu", izvijestila je A Bola.

Almeida, koji je čitavu dosadašnju karijeru proveo u Vitoriji, jedan je od ključnih igrača kluba koji je lani završio na šestom mjestu u portugalskom prvenstvu. Prošle sezone je upisao 36 nastupa u bijelo-crnom dresu, a u pobjedi nad Puškašem odigrao je 84 minute.

"On i Thiago Silva, koji igraju na poziciji osmice, su jako dobri igrači koji daju ravnotežu momčadi", rekao Tonel, bivši branič Sportinga i zagrebačkog Dinama, za Hinu.

FOTO: EPA/JOSE COELHO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!