Nogomet

Trener Vitorije: 'Primili smo tri gola koja su se mogla izbjeći, ali još nije sve gotovo'

Branimir Korać • petak, 05.08.2022.
Trener Vitorije: 'Primili smo tri gola koja su se mogla izbjeći, ali još nije sve gotovo'
Foto: FaH

Hajduk je na Poljudu bio bolji od Vitorije i zasluženo je slavio s 3:1, a Portugalci i dalje vjeruju kako mogu sve okrenuti na svom stadionu i proći dalje...

Moreno Teixeira, trener Vitorije, svjestan je koliko je problema imala njegova momčad, a preuzima odgovornost za lošu reakciju nakon što je Hajduk došao do poravnanja i do kraja držao Vitoriju na konopcima.

"Prvi pogodak koji smo primili bio je veliki udarac za nas. Nakon njega smo loše reagirali i mi na klupi i igrači na terenu, nismo se od njega oporavili. Primili smo tri gola koja su se mogla izbjeći, ali još nije sve gotovo, u nedjelju imamo prvenstveni susret, a onda se okrećemo uzvratu", kaže trener Vitorije i dodaje:

"Mlada smo momčad koja će rasti i učiti iz ovakvih pogrešaka. Bit ćemo sigurno bolji u uzvratu, neki naši igrači nisu navikli na ovakvu važnost utakmice i atmosferu u kojoj se igralo."

Vitorijin trener tvrdi kako njegova momčad i dalje vjeruje u prolaz te očekuje jednako ovakvu atmosferu i na svom stadionu u Guimaraesu.

"Hajduk je individualno iznadprosječno kvalitetan, ali i dalje vjerujem u naš prolaz. U Guimaraesu će biti jednako ovako vruća atmosfera i vjerujem da to možemo iskoristiti. Ovdje smo puno griješili, znamo što trebamo promijeniti uoči uzvrata. Igrači koji su načeti dali su svoj maksimum", dodaje Moreno.

FOTO: HINA/ik

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!