Nogomet

Vulić: 'Treba odigrati junački protiv Villarreala, ima europske uspjehe, ali ima ih i Hajduk'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 11.08.2022.
Vulić: 'Treba odigrati junački protiv Villarreala, ima europske uspjehe, ali ima ih i Hajduk'
Foto: FaH

Zoran Vulić jako je zadovoljan kako je Hajduk izgledao protiv Vitorije Guimaraes i smatra da bnema razloga za predaju protiv Villarreala...

Poraz u Guimaraesu nije imao posljedica, Hajduk je na Poljudu stekao dovoljnu prednost da Vitoriji 1:0 ne bude dovoljno za play-off Konferencijske lige.

"Važan je samo konačan rezultat i da Hajduk prolazi dalje. Vitoria je imala posjed, ali sve je bilo jalovo, gol je pao praktički iz slučajnog udarca slično kao na Poljudu. Hajduk je imao kontrolu, posebno nakon isključenja Silve koji je trebao biti isključen još u prvom poluvremenu.", kaže Zoran Vulić za Slobodnu Dalmaciju.

Vulića je posebno impresionirao Hajdukov maratonac iz vezne linije.

"Za mene je najbolji bio Grgić. Imao je kontrolu u sredini, razbijao napade Portugalaca, bio je odličan i u Splitu gdje su ga ipak zasjenili oni koji su postigli pogotke."

Vulića nije iznenadila prljava igra Portugalaca.

"Takvi su Brazilci i Portugalci bez obzira na tehničku potkovanost. Nikada se ne bi reklo za njih, ali već smo se mogli uvjeriti u to."

Hajduk protiv Villarreala očekuje spektakl.

"Poljud će biti pun, ali bio bi da dolazi bilo tko drugi. Nema potrebe pričati koliko su Hajduku navijači biti. Moramo se potući i s Villarrealom, odigrati junačku utakmicu i dati svoj maksimum. Imaju finala i europske uspjehe, ali ima ih i Hajduk, šta smo mi to povijesno manji klub od njih."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!