Nogomet

Turci: Istanbulski velikan dodao se listi udvarača za Belju

Matej Kačan • ponedjeljak, 15.08.2022.
Turci: Istanbulski velikan dodao se listi udvarača za Belju
Foto: FaH

Osječki dragulj Dion Drena Beljo privlači pažnju mnogih klubova u Europi, a listi zaintersiranih za ovog napadača navodno se pridodao i turski Galatasaray...

Da je Borussia Mönchengladbach zainteresirana za osječkog dragulja Diona Drenu Belju se glasno pročulo hrvatskim medijima prošlog tjedna, a čini se da se još jedan klub dodao listi zainteresiranih.

Naime, Onur Özkan, novinar turskog Takvima navodi kako je tamošnji velikan Galatasaray dodao Belju u svoju bilježnicu potencijalnih meta u prijelaznom roku.

Skautska služba ovog kluba navodno je već pratila osječkog napadača i vrlo su zadovoljni viđenim u turskom velikanu pa nikog ne bi začudilo ako bi se upustili u utrku i licitaciju.

No, isto tako se zna da Galatasaray voli posegnuti za nešto poznatijim i iskusnijim imenima pa preostaje za vidjeti kako će se ta priča rasplesti i hoće li Beljo, kojeg u Osijeku jako cijene, blizu deset milijuna eura, zaista i otići za taj novac.

20-godišnji napadač rodom iz Vinkovaca oduševio je prošle sezone u Istri, a početkom ove je s tri ligaška pogotka jedna od rijetkih lijepih priča ovog mučnog osječkog ljeta.

FOTO: HINA/Marko Mrkonjić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!