Nogomet

Borevković: 'Pokazali smo da možemo odigrati, ali ovdje se sve greške plaćaju'

Matej Kačan • petak, 19.08.2022.
Borevković: 'Pokazali smo da možemo odigrati, ali ovdje se sve greške plaćaju'

Slična razmišljanja žali za dobrim ulaskom pa greškama, ali i nade pred Poljud ponovio je stoper Hajduka Toni Borevković koji nije imao laganu večer...

Stoper Hajduka Toni Borevković s kolegama iz obrane imao je težak dan s četiri lopte u mreži protiv Villarreala, ali za Bijele nada uoči Poljuda ostaje. Barem su sad naučili kako se svaki manjak pažnje skupo plati.

"Mislim da smo dobro ušli, zabili smo gol, čak smo i imali posjed i uspjeli izaći iz njihovog pressinga. No, onda su nam kaznili svaku grešku. To je jedna velika ekipa i kaznit će i malu grešku. Mislim da smo pokazali da i mi možemo nešto odigrati, ali na ovoj razini greške se plaćaju."

Nije Borevković imao lagan posao protiv Morena i ostalih, pa čak i taj Morales koji je ušao iz drugog plana i napravio popriličan nered.

"Tu se vidi njihova kvaliteta i zašto su velika ekipa. Kad zarotiraju ekipu i ne igraju prvotimci, uđu oni koji su željni dokazivanja. Kad im daš i malo prostora, oni će to kazniti."

Ipak, Bijeli vjeruju da na Poljudu mogu sve okrenuti.

"Događala su se i veća iznenađenja. Pogotovo kod kuće, pred našim navijačima je sve moguće, moramo vjerovati da ovo možemo okrenuti i s takvim razmišljanjem idemo dalje."

No, prije uzvrata slijedi Lokomotiva za koju će priprema biti posebno nezgodna zbog manjka vremena i velike potrošnje.

"Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se prvenstvu, ići utakmicu po utakmicu. Sljedeća je Lokomotiva, treba tu ići na pobjedu i što prije se rekuperirati, što neće biti lako. Trebamo napraviti sve da pobijedimo i kasnije se okrenuti Villarrealu", zaključio je stoper.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!