Nogomet

Čačić: 'Igrači su me učinili najponosnijim čovjekom, dva pokušaja i dvije Lige prvaka'

Branimir Korać • četvrtak, 25.08.2022.
Čačić: 'Igrači su me učinili najponosnijim čovjekom, dva pokušaja i dvije Lige prvaka'
Foto: FaH

Dinamo je izborio nastup u skupini Lige prvaka! S dva kasna gola igrača koje je Ante Čačić naknadno poslao u igru, Modri su eliminirali vrlo neugodni Bodo/Glimt...

Ante Čačić nakon susreta izgledao je umorno poput njegovih igrača, međutim sretno, njegova momčad ušla je u nogometnu elitu još jednom.

"Nije bilo lako niti igrati, niti voditi utakmicu. Dobro smo ušli u utakmicu, pooveli 2:0, ali u drugom dijelu su se nametnuli. Imali smo problema i dosta smo patili, ali izdržali smo do produžetaka. Tu smo stavili nove igrače i promijenili sustav. Moji igrači su stvarno heroji, toliko izmjena, a svi su dali obol. Nama se na kraju otvorilo, bili smo stabilniji. Naravno, bilo bi nam puno teže da su oni tamo ostvarili veći rezultatski odmak", kaže Čačić.

Čačić je hvalio Norvežane koji su se predstavili u dobrom izdanju.

"Ne bih rekao da su nekvalitetni, lopta im dobro ide, malo griješe, mi smo ih dobili s dva majstorska gola, bili smo u prvom dijelu agresivni. U drugom dijelu smo loše izlazili iz zone, nismo bili agresivni, ali istrpjeli smo. U produžecima kao da smo se regenerirali i otišlo smo do pobjede."

Čačić je izmjene uglavnom povlačio prisilnpo i tek treba vidjeti kakve će posljedice ostaviti ova utakmica na igrače.

"Vidjet ćemo kakva će biti reakcija sutra, ali smo morali puno toga zbog tih problema mijenjati u vrijeme utakmice."

Hoće li Dinamo biti aktivan na tržištu?

"Teško mi je to reći. Htjeli smo ovo, nadam se da ćemo dosta i naučiti, a moji igrači su me učinili najponosnijim čovjekom, dva pokušaja i dvije Lige prvaka, previše za jedan život."

FOTO: HINA/Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!