Nogomet

Kolić za Sportnet: 'Pred Uljanikom je izazovna sezona, ostali smo bez par bitnih igrača'

Branimir Korać • petak, 26.08.2022.
Kolić za Sportnet: 'Pred Uljanikom je izazovna sezona, ostali smo bez par bitnih igrača'

U prvom kolu 3. NL Zapad Uljanik gostuje na Krku gdje ga očekuje težak posao. Momčad je pomlađena u odnosu na prošlu sezonu i neće imati nimalo jednostavan posao...

Prošlog vikenda počelo je natjecanje u dvije 3. NL, a ovog vikenda priključuju se i ostale. U zapadnoj skupini Krk na svom travnjaku dočekuje momčad Uljanika koja je doživjela dosta promjena u odnosu na početak prošle sezone.

"Definitivno izazovna sezona pred nama s miješanim sastavom, pomladili smo momčad, ostali bez par bitnih igrača u odnosu na prošlu sezonu, ali ne bojimo se nikoga. Ulazimo mirni u prvenstvo i sigurno će biti bolje kako će vrijeme odmicati", istaknuo je trener Uljanika Saša Kolić.

Momčad su napustili neki od igrača koji su igrali bitnu ulogu poput Nikole Prelčeca, Marshala Johnsona i Elvisa Trešnjića. Na pripremama se stoga pokušalo "uglazbiti" novu momčad koliko god je to bilo moguće.

"Zadovoljan sam odrađenim pripremama i prijateljskim dvobojima, bilo je utakmica koje smo trebali bolje odraditi, ali bilo je i onih dobrih. U načelu bez obzira na sve probleme, odradili smo glavni dio posla, trenutno nas je 14-15 i spremni smo za početak sezone."

Već je jasno kako će neki mlađi igrači dobiti konkretniju minutažu.

"Priključili smo neke mlađe igrače i u završnici prošle sezone, dobit će značajniju minutažu. Imamo više igrača u zaštićenom godištu, primjerice Lozančić, Veličković i Posavec će sigurno dobiti konkretniju minutažu."

Prvo kolo i odmah gostovanje kod dobrog Krka.

"Nema previše nepoznanica, Krk nam je dobro poznata momčad, znamo da su se uspjeli pojačati. Trenera Tkalčevića dobro poznajem, igrali smo zajedno u Opatiji, znam kakvog je karaktera i očekujem Krk isto takav."

FOTO: NK Uljanik Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!