Nogomet

Čolak ne prestaje trpati, nova dva gola u pobjedi Rangersa!

HINA, Matej Kačan • subota, 27.08.2022.
Čolak ne prestaje trpati, nova dva gola u pobjedi Rangersa!
Foto: FaH

Ne prestaje sjajna forma Antonija Mirka Čolaka u novoj sredini. Hrvatski napadač najbolji je igrač Rangersa pa je u novoj pobjedi dao nova dva gola...

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak nastavio je sa sjajnom golgeterskom formom u dresu Rangersa, on je u 4:0 domaćoj pobjedi protiv Ross Countyja u susretu petog kola škotskog nogometnog prvenstva postigao dva pogotka.

Čolak je zabio drugi i treći gol na utakmici, prvo "škaricama" u 39. minuti, a onda preciznim udarcem sa 15-ak metara u 59. minuti. Prvi gol postigao je Lundstram u 24. minuti, a konačni rezultat postavio je Davis u 80.

Naš je napadač tako u posljednjih sedam utakmica postigao sedam pogodaka, a teren je napustio u 63. minuti. Borna Barišić je, pak, odigrao čitav susret za Rangers.

Vodeći Rangers sad ima 13 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Celtica koji će u nedjelju igrati protiv Dundee Uniteda. Ross County je pretposljednji 11. s tri boda.

Marijan Čabraja igrao je do 69. minute za Hibernian u 0:1 porazu na gostovanju kod Saint Mirrena. Osmi Hibernian ima pet bodova, četiri manje od petog St. Mirrena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!