Vodeni sportovi

Tucak: 'Uvjeren sam da imamo velike šanse za pobjedu protiv Grčke'

Mihaela Bradovski • srijeda, 31.08.2022.
Tucak: 'Uvjeren sam da imamo velike šanse za pobjedu protiv Grčke'
Foto: FaH

Arhivirana je i Francuska i Hrvatska se okreće prema Grčkoj, najtežem protivniku u skupini, protivniku s kojim će odlučivati o prvom mjestu...

Izbornik Ivica Tucak imao je dosta razloga za zadovoljstvo nakon 13:7 pobjede protiv Francuske. Hrvatska je tu odradila jako dobar posao i zasluženo uvjerljivo slavila.

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu koja je za nas bila od ogromnog značaja. Znali smo da porazom gubimo prvo mjesto u skupini, a znali smo i da su Francuzi puni samopouzdanja nakon remija s Grcima. Sada imamo sve u našim rukama, ovo odmah zaboravljamo i krećemo s analizom Grka", rekao je Tucak.

Tucak je jako zadovoljan kako Hrvatska izgleda i uvjeren je da Hrvatska može do pobjede protiv Grka.

"Velika većina ovih igrača prvi put igra u ovakvoj atmosferi. Moramo igrati srcem, ali pametno, ova momčad pokazala je da ima veliko srce. Moramo se dobro pripremiti za Grke, u odnosu na Svjetsko prvenstvo morat ćemo biti bolji u igri s igračem više, ali uvjeren sam da imamo velike šanse za pobjedu."

Tucak je pohvalio Marka Bijača koji je bio fantastičan na golu, ali još jednom poručio - ovu utakmicu moramo pod hitno zaboraviti.

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!