Nogomet

Pavišić za Sportnet: 'U Vukovaru smo imali veliku potrošnju, ali bit ćemo dobri protiv Đakovo Croatije'

Branimir Korać • četvrtak, 01.09.2022.
Pavišić za Sportnet: 'U Vukovaru smo imali veliku potrošnju, ali bit ćemo dobri protiv Đakovo Croatije'

U trećem kolu 3. NL Istok Sloga u Novoj Gradišci dočekuje Đakovo Croatiju i traži pobjedu nakon poraza u dramatičnom dvoboju u gostima kod Vuteks Sloge...

Najluđa utakmica dosadašnjeg dijela sezone u 3. NL Istok odigrana je u prošlom kolu u Vukovaru gdje je Vuteks Sloga ugostila Slogu iz Nove Gradiške.

Domaćin je slavio s 4:3, poveo je s 2:0 pa su gosti napravili preokret, ali Vuteks Sloga ipak je slavila golom u 93. minuti.

"Bilo je vrlo zanimljivo, gubili smo pa okrenuli i imali nekoliko jako dobrih šansi, bili smo 3-4 puta sami pred golmanom, ali Vuteks se nakon toga vratio na 3:3 i u 93. na žalost zabio. Nama bi i bod bio odličan, ali nismo izdržali. Bila je to utakmica za gol više, potrošnja je na obje strane bila velika", kaže nam trener Sloge iz Nove Gradiške Miroslav Pavišić.

Ono što je problem nakon takvog poraza je psihološki se vratiti, napraviš veliki preokret pa svejedno izgubiš.

Treće kolo u Novu Gradišku dovodi Đakovo Croatiju koja je u dosta izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu.

"Prošle sezone smo ih dobili, bili su tada nešto kvalitetniji čini mi se. Sada su nam mala nepoznanica, pomlađeni su, rastrčani, agresivni, moramo i mi tako nastupiti u ovom susretu. Dosta smo dobri na domaćem terenu, malo tko nas je ovdje dobio i naravno da idemo na pobjedu, nadam se da ćemo je i ostvariti."

Ono što raduje domaćeg stručnjaka je da se momčad polako kompletira.

"Vraćaju nam se još dva ozlijeđena igrača i bit ćemo i kompletniji i dobri. Još je to daleko od onog kako želimo izgledati, ali napredujemo."

FOTO: Sloga Nova Gradiška

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!