Nogomet

Transfermarkt: Srebrni Vatreni napustio saudijski klub

Matej Kačan • petak, 09.09.2022.
Transfermarkt: Srebrni Vatreni napustio saudijski klub
Foto: FaH

Priče o povratku Filipa Bradarića u Hajduk opet bi mogle dobiti svoj zamah jer Transfermarkt je objavio kako je veznjakraskinuo ugovor sa svojim dosadašnjim saudijskim klubom...

Dosta dugo se već priča o navodnom odlasku Filipa Bradarića iz saudijskog Al-Ahlija. Bradarić je prema izvještajima lokalnih medija stigao u Hrvatsku prije nekoliko dana premda su Saudijci bili na pripremama i na startu nove sezone i odmah je došla vijest da se radi na raskidu.

Popularna stranica za nogometne transfere i ugovore, njemački Transfermarkt u petak ujutro među najnovije transfere stavio i odlazak hrvatskog veznjaka iz kluba te sad stoji kako je Bradarić slobodan igrač.

Objave iz kluba još nema, ali prema svim navodima posljednjih tjedana sve je vodilo prema ovom trenutku jer Al-Ahli prošle je sezone ispao u drugu ligu i sigurno je ugovor Hrvata postao preskup.

Bradarića se cijelog ljeta povezivalo s povratkom u Hajduk koji traži baš pojačanje na toj poziciji zadnjeg veznog. Bradarić je karijeru započeo u Hajduku odakle 2015. odlazi u Rijeku.

Na Kvarneru je stekao afirmaciju, uzeo HNL naslov pa se otisnuo u Cagliari 2018., baš nakon što je bio dio srebrnih u Rusiji. Iz Cagliarija se nakratko vraća na posudbu u Hajduk 2019., pa odlazi u Celtu i u saudijski Al-Ain.

Po isteku ugovora s Cagliarijem samo je promijenio saudijsku adresu prošlog ljeta. 30-godišnji veznjak ima šest nastupa za reprezentaciju, a ukupno čak 150 u HNL-u te 27 u Serie A i svakako bi bio pravo pojačanje za Bijele.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!