Nogomet

Salzburg bez pobjede protiv Rapida, Sučić asistirao već u prvoj minuti

Branimir Korać, HINA • nedjelja, 18.09.2022.
Salzburg bez pobjede protiv Rapida, Sučić asistirao već u prvoj minuti
Foto: FaH

RB Salzburg ostao je bez pobjede u domaćem susretu protiv Rapida iako je vodio već od prve minute susreta nakon asisterncije za koju je zaslužan Luka Sučić...

Nogometaši RB Salzburga, idući suparnici Dinama u skupini E Lige prvaka, remizirali su u devetom kolu austrijske Bundeslige protiv bečkog Rapida na domaćem terenu odigravši 1:1.

RB Salzburg je poveo u prvom napadu na utakmici. Hrvatski nogometaš Luka Sučić je asistirao, a mladi slovenski napadač Šeško zatresao suparničku mrežu. U 21. minuti gosti iz Beča su izjednačili pogotkom Querfelda što je na kraju bio i konačan rezultat.

Sučić je za RB Salzburg odigrao cijelu utakmicu, a u početnom sastavu austrijskog prvaka je bio i mladi hrvatski napadač Roko Šimić koji je igrao do 67. minute, a zbog zaleđa mu nije priznat pogodak. RB Salzburg je vodeći na ljestvici s 22 boda, odnosno, četiri više od Sturma i LASK-a iz Linza.

Dinamo će u trećem kolu skupine E Lige prvaka prvo gostovati u Salzburgu 5. listopada, dok se utakmica u Zagrebu, u okviru četvrtog kola, igra 11. listopada.

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!