Nogomet

Žigić za Sportnet: 'U Dardi želimo pokazati da vrijedimo više nego što pokazuje tablica'

Branimir Korać • srijeda, 21.09.2022.
Žigić za Sportnet: 'U Dardi želimo pokazati da vrijedimo više nego što pokazuje tablica'

Jedno od iznenađenja u petom kolu 3. NL Istok bio je poraz NAŠK-a u Našicama protiv Kutjeva. Gosti su odnijeli pobjedu 2:1 i tako stigli uopće do svojih prvih ovosezonskih bodova...

Našičani su očekivali sva tri boda u domaćem susretu protiv Kutjeva, ali nisu uspjeli. Ostali su kratki, poraženi su 2:1 i nisu dohvatili očekivane bodove.

Nije bilo nimalo jednostavno igrati s obzirom na teške uvjete u kojima su se bolje snašli gosti.

"Uvjeti nisu bili za igru, teren je bio natopljen, kiša je padala tijekom cijelog susreta i nismo se dobro snašli u tim uvjetima. Na sve to bolje su se gosti prilagodili, branili su se i prijetili iz kontranapada", priča nam trener Našoičana Marko Žigić.

Izgubljene bodove iz dvoboja protiv Kutjeva, Našičani će pokušati nadoknaditi u sljedećem kolu kada idu na nezgodno gostovanje kod Darde koja je za vikend slavila u Oriovcu.

"Idemo u Dardu odigrati dobru i taktički kvalitetnu utakmicu. Idemo po bodove bez obzira na pobjedu Darde u prošlom kolu. Želimo pokazati kako vrijedimo više od onog što pokazuje trenutna ljestvica."

Protiv Kutjeva je iskoljučenje zaradio Marin Kuzminski i on neće moći nastupiti protiv Darde.

"Zasad je to to šro se tiče izostanaka, ali moguće je da ćemo biti bez još dvojice igrača. Upitni su Mihael Tomić i Leo Kaltenbaher", dodaje Žigić.

Susret u dardi na rasporedu je u subotu od 16:30.

FOTO: NAŠK Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!