Nogomet

Perić: 'Pobjeđivali smo na Maksimiru velike momčadi, nadamo se da ćemo opet'

Mihaela Bradovski • srijeda, 05.10.2022.
Perić: 'Pobjeđivali smo na Maksimiru velike momčadi, nadamo se da ćemo opet'
Foto: FaH

Dinamo je ubilježio poraz u Salzburgu, domaćin je stvarao dosta problema Modrima, ali u onoj zadnjoj trećini terena obrana je solidno izgledala.

Dino Perić imao je pune ruke posla protiv Salzburgovog napada, u dobroj mjeri obrana je odradila dobar posao i limitirala Salzburg na mali broj prilika.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Praktičku su imali jednu, dvije prilike koliko smo imali i mi. Oni su svoje iskoristili. Ovo je veliko natjecanje u kojem se najmanje greške kažnjavaju i oni su danas nas, nažalost, kaznili."

Dinamo je solidno izgledao u prvom poluvremenu, drugi dio bio je lošiji do primljenog gola.

"Imali smo dvije mrtve šanse u tom slabijem, drugom poluvremenu. Ne znam koliko je bilo zaleđe. Mislim da smo izgledali kvalitetno svih 90 minuta, bilo je u tom periodu nekih malih rupa, ali ne vjerujem da su bile izrazite. Ostaje žal za bodovima, ali imamo još tri utakmice do kraja i nadam se da ćemo to iznijeti kako treba."

Embed from Getty Images

Za tjedan dana je na rasporedu uzvrat protiv Salzburga.

"Isti protivnik, ali i dvije utakmice na Maksimiru na kojem se odlično osjećamo. Pobjeđivali smo velike ekipe i nadam se da ćemo to uspjeti ponoviti."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!