Košarka

Cibona bez dvojice protiv Zadra: 'Puno je nepoznanica, ali pripremit ćemo se najbolje što možemo'

Sportnet, Branimir Korać • četvrtak, 06.10.2022.
Cibona bez dvojice protiv Zadra: 'Puno je nepoznanica, ali pripremit ćemo se najbolje što možemo'

U drugom kolu HT Premijer lige košarkaši Cibone na domaćem će terenu ugostiti momčad Zadra. Utakmica u Košarkaškom centru Dražen Petrović na rasporedu je u petak, 7. rujna s početkom u 18 sati.

Košarkaši Zadra u Zagreb stižu na krilima dvije pobjede, čega je svjestan i trener Cibone Josip Sesar, no priželjkuje pobjedu na domaćem terenu:

"Imamo težak raspored. Nakon gostovanja u Splitu igrali smo protiv Partizana, a sada u trećoj utakmici dočekujemo Zadar. I jedna i druga momčad dosta su izmijenjene u odnosu na prošlu sezonu. Mi imamo 12 novih igrača, a i u Zadru je ostalo možda dva igrača od prošle sezone. Puno je nepoznanica, međutim pripremit ćemo se najbolje što možemo i odigrati dobru utakmicu", ističe Sesar.

Što se tiče igrača na koje Sesar može računati, izvan zapisnika su samo Blaž Mesiček i Sven Smajlagić, a ostali će spremni dočekati sutrašnji ogled. Pred sutrašnji susret Ivan Majcunić biranim riječima govori o sljedećem protivniku:

"Zapao nas je dosta nezgodan raspored na početku hrvatskog prvenstva. Očekuje nas još jedan derbi i najjači protivnik poslije Splita. Oni su dosta dobro krenuli u sezonu. Vidjelo se po njihove prve dvije utakmice da su u dobrom ritmu, što ne iznenađuje s obzirom da su rano krenuli s pripremama. Na domaćem smo terenu, dati ćemo sve od sebe i probati doći do prve pobjede ove sezone, nema izgovora", zaključuje Majcunić.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr ili na dan utakmice na blagajni KC D. Petrović od 15:00 sati.

FOTO: KK Zadar/Šime Zelić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!