Nogomet

Karoglan: 'Respekt prema svakom protivniku, najbitnije je da maksimalno ozbiljno shvatimo utakmicu'

Mihaela Bradovski • utorak, 11.10.2022.
Karoglan: 'Respekt prema svakom protivniku, najbitnije je da maksimalno ozbiljno shvatimo utakmicu'
Foto: FaH

Nogometaši Hajduka sutra od 15:30 u Cvetkovcu otvaraju nastup u SuperSport Hrvatskom kupu, tražit će prolaz protiv domaćeg Tehničara...

Prvi ispit za Hajduk u SuperSport Hrvatskom kupu bit će u Cvetkovcu protiv domaćeg niželigaša Tehničara. Mislav Karoglan neće podcijeniti domaćina.

"Respekt ide prema svakom protivniku, ono što je najbitnije je da maksimalno ozbiljno shvatimo utakmicu i odradimo je kako treba."

Za očekivati je da će priliku kod Hajduka dobiti i neki mlađi igrači.

"Uveli smo neke mlade u trenažni proces, neke ćemo i voditi sa sobom. Ono što je bitno je da maksimalno ozbiljno shvatimo ovaj susret, da ne mislimo da Goricu i da odradimo pravu utakmicu i da se tek onda okrenemo prema Gorici."

Karoglan ima dosta problema s ozljedama, ali nije htio otkriti o kome se sve radi.

"Situacija nije dobra, nemamo povratke, imamo nove ozlijeđene, a to ćemo iskomunicirati kada dođe vrijeme, sve to će u velikom dijelu krojiti sastav za sutra."

O Tehničaru nije bilo lako prikupiti podatke, ali u ovom susretu najviše toga ovisit će o Hajduku.

"Za svaku utakmicu se pripremamo maksimalno koliko možemo dobiti informacija iz određenih izvora. No ono što je najbitnije smo mi, mi smo Hajduk. U ovim prvim kolima uvijek je bitna motivacija igrača i sutra je jedna od onih utakmica koja pada na igrače."

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!