Nogomet

Jaissle: 'Ako pogledamo čitavu utakmicu, remi je dobar rezultat'

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.10.2022.
Jaissle: 'Ako pogledamo čitavu utakmicu, remi je dobar rezultat'
Foto: FaH

Vrlo zanimljiv dvoboj na Maksimiru okončan je remijem. Dinamo i Salzburg odigrali su 1:1, a gosti iz Austrije nakon susreta bili su zadovoljni...

Trener Salzburga Matthias Jaissle nakon remija u Zagrebu bio je zadovoljan. Jaissle je posebno zadovoljan što je osvojio više vodova od Dinama u izravnim dvobojima.

"Ako pogledamo čitavu utakmicu, remi je dobar rezultat. U posljednjih pola sata smo napadali, žao mi je što nismo postigli onaj pogodak za 2:1. No dobili smo direktan duel s Dinamom i zaradili potrebno samopouzdanje za dva posljednja zadatka."

Jaissle dodaje kako je Salzburg imao problema nakon što je poveo, Dinamo je tu preuzeo kontrolu.

"Počeli smo dobro, zasluženo došli u vodstvo, ali izgubili smo niti i dopustili našem protivniku da igra svoju igru. Nismo uspjeli trajno ukloniti stres nakon izjednačujućeg pogotka. Tek pred kraj je naša igra ponovno bila puno bolja."

Situacija u skupini je dobra za Salzburg, ali i dalje je sve otvoreno.

Embed from Getty Images

"U brutalnoj smo skupini i bit će ovo tijesna borba do samog kraja. Želim proljeće dočekati u Europi, izgledi za to su nam prilično dobri, ali ništa još nije odlučeno."

Kapetan Andreas Ulmer nakon susreta poručio je kako ovo nije bila najbolja utakmica Salzburga, a Seiwald je dodao kako su zadovoljni jer su ostali neporaženi.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!