Rukomet

Horvat: 'Možda smo primili, za moj ukus, dva, tri, četiri gola previše'

Mihaela Bradovski • srijeda, 12.10.2022.
Horvat: 'Možda smo primili, za moj ukus, dva, tri, četiri gola previše'
Foto: FaH

Hrvatska rukometna reprezentacija nije imala problema protiv Grčke, upisala je pobjedu na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 33:25...

Izbornik Hrvoje Horvat bio je zadovoljan nakon pobjede iako ističe kako bi bio sretniji da je Hrvatska primila koji gol manje.

"Očekivali smo jednog teškog, neugodnog protivnika. Naravno da postoje i određeni trenuci utakmice kada ti ne ide sve baš onako kako si si zacrtao i to su Grci jako dobro iskoristili. Promašili smo otvorene šuteve, ali na kraju zadovoljavajuća razlika. Možda smo primili, za moj ukus, dva, tri, četiri gola previše, ali sve u svemu moramo biti zadovoljni s ovom pobjedom i ovom razlikom."

Horvat vidi još puno prostora za napredak.

"Naravno da pomaka uvijek može biti i sigurno da ćemo imati dosta toga za izanalizirati, popričati. Nekima je ovo prva utakmica nakon nekoliko godina u reprezentativnom dresu. Nije lagano, puno toga se sroči na leđa jednog mladog igrača u ovakvim situacijama, ali svi su opravdali očekivanja. Plus, minus naravno da ćemo neke stvari popravljati i korigirati."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!