Nogomet

Tudor: 'Bili smo dobri i ozbiljni 90 minuta i ovaj nastup čini me ponosnim'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 13.10.2022.
Tudor: 'Bili smo dobri i ozbiljni 90 minuta i ovaj nastup čini me ponosnim'
Foto: EPA

Igor Tudor radi odličan posao u Marseilleu i ne samo da dobro stoji u francuskom prvenstvu, nego je i u Ligi prvaka duboko u igri za prolaz skupine...

Marseille je nakon dva poraza na startu Lige prvaka, upisao dvije pobjede protiv lisabonskog Sportinga i to ga je potpuno vratilo u igru za prolazak u osminu finala. Sinoć je u Lisabonu slavio s 2:0.

"Potpuno smo zaslužili tri boda. Bili smo dobri i ozbiljni 90 minuta i ovaj nastup čini me ponosnim. Sretan sam zbog kluba, navijača. Sa šest bodova možemo sanjati nastavak ovog natjecanja. Ostale su dvije utakmice i još su svi u utrci za prolaz", istaknuo je Igor Tudor.

Tudor je posebno pohvalio Aminea Harita koji je odigrao jako dobru utakmicu.

"Amine Harit je bio nevjerojatan. Igra koju igramo savršena je za njega, voli ovakvu igru, može probijati linije, voli kombinirati sa suigračima, kompletan je igrač na visokoj razini. On je napravio razliku."

Momčad je puna samopouzdanja i izgleda jako dobro.

"Sa šest bodova i dva kola pred nama, samopouzdanje je tu. Momčad je u dobroj formi, u dobrom razdoblju. Sada je sve otvoreno, dvije utakmice su do kraja, jedna u gostima i jedna kod kuće, vidjet ćemo kako će biti na kraju."

FOTO: EPA/TIAGO PETINGA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!